Opgezadeld met Britt

Opgezadeld met Britt  |   Elke maandag [4 november t/m 2 december]  |   20:30 u. SBS6

In de Opgezadeld met Britt is te zien hoe Britt Dekker en de Andalusische rashengst George alles op alles zetten om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-carrière en een succesvol YouTube-kanaal, wordt nog een hele uitdaging!

Britt is recht voor zijn raap, ontwapenend én chaotisch. Maar in de serie is ook te zien dat ze een heel andere kant heeft. Britt is een serieuze sportvrouw met grote ambities. Ook met haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV, bioscoopfilm Whitestar en als tv-presentatrice timmert ze hard aan de weg en streeft ze naar het hoogst haalbare. Britt gaat haar droompaard George eindelijk ophalen in Spanje en neemt hem mee naar haar stal in Nederland. Zij gaat voor het eerst met George trainen, maar moet ondertussen ook autocue-lessen volgen voor haar eerste eigen studio programma en is genomineerd voor de televizier met haar programma Zappsport.

Opgezadeld met Britt is een zes-delige docusoap. De voormontages zijn gedaan bij Lofth. En de aflevering werd uiteindelijk afgemaakt bij de producent, TinCan.

Regie: Annette van Trigt | Montage: Thijs Nusmeijer

bron: SBS6 / TinCan